-Natuurlijk wel-zijn voor jou en die je lief hebt-

Zo vaak ben ik verbaast wat voor mooie impact deze essentiele olien hebben


Ik ben hier om te GROEIEN, elke dag weer en het lijkt of het alsmaar leuker wordt!

En hoe mooi is het als je van de NATUUR houdt en jezelf daar zoveel mogelijk mee wilt voeden en inspireren, daar hele mooie (therapeutische)olien voor zijn.
Naast gezonde voeding, slow juices en waardevolle supplementen beleef ik inmiddels alweer een paar jaar de, ik noem het gerust, magische olien van Doterra.

 

Een weldaad voor mijn gezin

De essentiële oliën van DōTERRA zijn voor mij een lifechanger geweest, daarnaast ben ik nog regelmatig verbaast watvoor uitwerking het kan hebben voor mijzelf, mensen in mijn praktijk en mijn gezin.
De kijk op hoe om te gaan met ons welzijn is geheel veranderd. Je kunt het zien als een ‘Natuurlijke apotheek’ die je thuis hebt.

Voor de kinderen is het bv zo ontzettend fijn dat je dit kunt gebruiken in plaats van medicatie of antibiotica wat de meeste huisartsen al snel zouden adviseren.
Griepjes, verkoudheden, tandjes, luieruitslag, jeuk, maar ook spierpijnen, allergieen, blessures, herstel van weefsel na operaties…alles herstelt zovéél sneller met de oliën.

De olien creeren daarnaast een extra verbinding; met jezelf, met een ieder ander die het gebruikt en met onze kinderen zijn het gezellige ritueeltjes geworden gedurende de dag.

Het is enorm dankbaar jou te mogen helpen bij jouw gezondheidsvraagstukken en andere uitdagingen in je (gezins)leven en je te begeleiden in het zelfherstellend vermogen.
Want dat is wat onder andere deze (therapeutische) olien van Doterra doen en de reden dat ik hier heel graag mee werk en mensen mee help.

Door te werken met bedrijven zoals Doterra weet ik ook dat ik een extra steentje bijdraag om de wereld ‘gezonder’ te krijgen.
En niet alleen de mensen om mij heen, maar ook voor de mensen die deze plantjes, zaadjes, schorsen, bloemen voor ons oogsten en destilleren wordt goed voor gezorgd, dit zijn namelijk vaak niet de meest ontwikkelde landen.
(Lees hier meer over Co-impact sourcing bij Doterra.

Naast mijn praktijk voor Huidverbetering (Element of Beauty) en (Orthomoleculaire) Voedingsbegeleiding,
zijn de olien en voedingssuppletie van Doterra en de Slow juices van Blend Your day bedrijven waar ik graag mee samenwerk voor Gezondheidsuitdagingen en andere uitdagingen waar je tegenaanloopt.

Wil je eerst graag meer advies en mij leren kennen?
Kom dan gerust eerst met mij kennis maken!

Contactgegevens

Dwarsweg 17
1394 AX Nederhorst Den Berg

06 – 50603401
info@suzannalandman.nl
www.suzannalandman.nl
KvK: 54246563
Btw-nummer: NL110295110B03

Wauw, zo blij met dit resultaat..zowel klant als ik zelf😇😊
-5 behandelingen
-1 thuis product
#micromeso #hairtreatment #zuurstof #nieuwebehandeling
... See MoreSee Less

View on Facebook

... See MoreSee Less

View on Facebook

... See MoreSee Less

View on Facebook

➡️Boeiend!
Micro Meso behandeltherapie van #transformage, een nog reeds nieuwe, effectieve en zeer stevig onderbouwde methodiek om;
💧je huid in #volume te laten veranderen,
💧je huid een zeer diepe #hydratatie te geven,
💧je huid zo te #voeden dat het je #stevigheid en diepte #rimpels enorm gereduceerd kan worden.

Gisteren deze boeiende theorie training, in de praktijk..soon!!

❗️In deze training kwam wederom leefstijl sterk naar voren hoeveel invloed dat heeft op je huid..en de extra kracht van de behandelingen.
#stopmetroken 😉 #eetjegroentes rijkelijk #relaxxxxx❤️☺️
... See MoreSee Less

View on Facebook