-Natuurlijk wel-zijn voor jou en die je lief hebt-

Zo vaak ben ik verbaast wat voor mooie impact deze essentiele olien hebben


Ik ben hier om te GROEIEN, elke dag weer en het lijkt of het alsmaar leuker wordt!

En hoe mooi is het als je van de NATUUR houdt en jezelf daar zoveel mogelijk mee wilt voeden en inspireren, daar hele mooie (therapeutische)olien voor zijn.
Naast gezonde voeding, slow juices en waardevolle supplementen beleef ik inmiddels alweer een paar jaar de, ik noem het gerust, magische olien van Doterra.

 

Een weldaad voor mijn gezin

De essentiële oliën van DōTERRA zijn voor mij een lifechanger geweest, daarnaast ben ik nog regelmatig verbaast watvoor uitwerking het kan hebben voor mijzelf, mensen in mijn praktijk en mijn gezin.
De kijk op hoe om te gaan met ons welzijn is geheel veranderd. Je kunt het zien als een ‘Natuurlijke apotheek’ die je thuis hebt.

Voor de kinderen is het bv zo ontzettend fijn dat je dit kunt gebruiken in plaats van medicatie of antibiotica wat de meeste huisartsen al snel zouden adviseren.
Griepjes, verkoudheden, tandjes, luieruitslag, jeuk, maar ook spierpijnen, allergieen, blessures, herstel van weefsel na operaties…alles herstelt zovéél sneller met de oliën.

De olien creeren daarnaast een extra verbinding; met jezelf, met een ieder ander die het gebruikt en met onze kinderen zijn het gezellige ritueeltjes geworden gedurende de dag.

Het is enorm dankbaar jou te mogen helpen bij jouw gezondheidsvraagstukken en andere uitdagingen in je (gezins)leven en je te begeleiden in het zelfherstellend vermogen.
Want dat is wat onder andere deze (therapeutische) olien van Doterra doen en de reden dat ik hier heel graag mee werk en mensen mee help.

Door te werken met bedrijven zoals Doterra weet ik ook dat ik een extra steentje bijdraag om de wereld ‘gezonder’ te krijgen.
En niet alleen de mensen om mij heen, maar ook voor de mensen die deze plantjes, zaadjes, schorsen, bloemen voor ons oogsten en destilleren wordt goed voor gezorgd, dit zijn namelijk vaak niet de meest ontwikkelde landen.
(Lees hier meer over Co-impact sourcing bij Doterra.

Naast mijn praktijk voor Huidverbetering (Element of Beauty) en (Orthomoleculaire) Voedingsbegeleiding,
zijn de olien en voedingssuppletie van Doterra en de Slow juices van Blend Your day bedrijven waar ik graag mee samenwerk voor Gezondheidsuitdagingen en andere uitdagingen waar je tegenaanloopt.

Wil je eerst graag meer advies en mij leren kennen?
Kom dan gerust eerst met mij kennis maken!

Contactgegevens

Dwarsweg 17
1394 AX Nederhorst Den Berg

06 – 50603401
info@suzannalandman.nl
www.suzannalandman.nl
KvK: 54246563
Btw-nummer: NL110295110B03

👉Soms wil je iemand gráág eens onverwacht verrassen,
🥳of juist heel bewust voor haar/zijn verjaardag

Bestel hier dan éénvoudig je Online Cadeaubon!
www.elementofbeauty.nl/product/kadobon/

👉Let op! Gebruik je eigen email-adres als je de Cadeaubon op een ander moment wilt versturen!
... See MoreSee Less

View on Facebook
View on Facebook

Tijdlijnfoto's🌟That's what it is!
En dat probeer ik zo vakkundig mogelijk te doen:-)

Waarmee?
INNERBEAUTY
✅Met mijn tips en adviezen op Koolhydraatarm eetpatroon (vraag om mijn eetspiratie e-book!)
✅Met begeleidende sapkuren (9Daagse)
✅Met exogene KETONEN drank voor een GROTE stap in je gezondheid. Dit kan geven: verbeterde energie, afvallen, betere sportprestaties, beter slapen, focus
✅Met mooie gesprekken en een waardevolle relatie met jou

OUTERBEAUTY:
👉Professionele huidverbeteringsbehandelingen en producten

👉Waar wil jij aan werken?
Ik nodig je graag uit voor een (online) Advies gesprek❤

#huidverbetering #gezondehuid #energie #ketonen #dnarepair #pruvit #huidverjonging #gezondeleefstijl #genieten #mooisteversievanjezelf
... See MoreSee Less

View on Facebook

Say hello!�Nieuwe topics! Bizarre, boeiende KETO 10 dagen ... See MoreSee Less

View on Facebook

Tijdlijnfoto's🌟Een nieuwe..bijna bizarre(!?) stap in mijn gezondheid mogen hebben!🤸‍♀️ De ruimte van afgelopen weken gaf mij de start om mijn lijf in KETOSE te brengen.
Normaal is dat best uitdagend om dat met voeding te doen, maar m.b.v. drinkbare exogene ketonen is dit eigenlijk heel eenvoudig!

🤸‍♀️Van alles in beweging in mijn lijf: OPSCHONING, RUSTIGE DARMEN, HELDERHEID, VEEL ENERGIE, DIEPER SLAPEN en mijn HUID voelt (al) veel zachter.

💆‍♀️Het werkt voor je HUID ook ontstekingsremmend..en moet krachtige HUIDVERBETERING geven omdat het onze telomeren hersteld.

Ik kijk er naar uit hoe dit proces zich gaat voortzetten!😊
Zie mijn link in Biografie voor meer informatie ❤daar heb ik veel ketonen info en kun je je ook inschrijven voor een super informatief webinar elke week!

Ken jij wellicht mensen in je omgeving die:

#meerenergie kunnen gebruiken?
Gezond willen #afvallen ?.. omdat diëten niet de manier is?
Meer #helderdenken ? Een krachtige #huidverbetering van binnenuit?

🍀Ik deel gráág mijn ervaring en deze gave info met je!🍀
... See MoreSee Less

View on Facebook